Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Προτάσεις βάπτισης για τη μπεμπούλα σας


ανθέμιο πριγκίπισσα

Αν βαπτίζετε κορίτσι, οι επιλογές για την διακόσμηση της εκκλησίας είναι  πολλές και σίγουρα θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να τις ανακαλύψετε όλες!

Σας βοηθάμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θέματα για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Η πριγκίπισσα είναι ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή τα τελευταία χρόνια.
 Η πριγκίπισσά μας είναι μια ξύλινη ζωγραφιστή κούκλα που κλέβει τις εντυπώσεις  όλων με τη μακριά ροζ υφασμάτινη φούστα της.
Δημιουργούμε μια μαγική διακόσμηση στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας με το κάστρο της πριγκίπισσας, κασπώ σε σχήμα στέμματος, λευκά και ροζ λουλούδια, πάνω σε ροζ και φούξια υφάσματα.
Ή συνδυάζουμε τη πριγκίπισσα με ροζ μανιτάρια και δέντρα.
Η αγαπημένη μας πριγκίπισσα πρωταγωνιστεί και στον χώρο που θα σας ευχηθούν οι καλεσμένοι αλλά και στο τραπέζι με το βιβλίο των ευχών.
Τα ιδανικά χρώματα για βάπτιση κοριτσιού είναι φυσικά το λευκό και το ροζ ενώ μια πολύ ωραία πρόταση είναι και το ροζ λευκό πουά. Υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί που εντυπωσιάζουν.
Πολύ ωραία εφαρμογή του «ροζ-λευκό»  και στον χώρο με το μπαρ χυμών και τα ζαχαρωτά. Μπαλόνια σε πουά πάντα αποχρώσεις ενώ στον αέρα τοποθετούμε λευκές και ροζ μπάλες και λευκές κορδέλες. Αέρινο και ρομαντικό αποτέλεσμα.
ανθέμιο στολισμός βάπτισης
Γλειφιτζούρια σε ροζ πουά κουτιά, ζαχαρωτά καραμελίτσες και άλλα γλυκίσματα σε διάφανες γυάλες με ροζ κορδελίτσες  καθώς και χωνάκια για γλυκίσματα όλα σε πουά αποχρώσεις. Τραπέζι ντυμένο με λευκό ύφασμα και ροζ τούλι.
Και δίπλα το τραπέζι μπαρ με χυμό και άλλα αφεψήματα για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σας
Αλλά και τα λουλούδια είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της διακόσμησης. Επιλέγουμε λουλούδια στις αποχρώσεις του ροζ, όπως η ορτανσία και του λευκού, όπως τα τριαντάφυλλα, οι ζέρμπερες, το γυψόφυλλο και τα τοποθετούμε σε διάφορα σημεία του χώρου μας.
 Τα αντίστοιχα άνθη σε λευκές ανθοστήλες διακοσμούν την είσοδο της εκκλησίας
Αλλά και την γιρλάντα που θα στολίσει την κολυμπήθρα.
Μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή σε γιρλάντα κολυμπήθρας  είναι η γιρλάντα με ροζ τριαντάφυλλα, ροζ ζέρμπερες, λευκό οριεντάλ και πράσινο κισσό και  ροζ φιόγκο από τούλι στον λαιμό της κολυμπήθρας.
ανθέμιο κολυμπήθρα
Ένα άλλο αγαπημένο θέμα στολισμού για βάπτιση είναι οι πεταλούδες. Ξύλινες ζωγραφιστές πεταλούδες είτε σε υφασμάτινη βάση είτε στον τοίχο  ή την κολώνα στην είσοδο της εκκλησίας
Οι πεταλούδες διακοσμούν υπέροχα και το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών .
Τοποθετούμε πεταλούδες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη σε διάφορα σημεία του χώρου ενώ ανάλαφρα υφάσματα , κορδέλες και πολύχρωμα λουλούδια συνθέτουν ένα μοναδικά αέρινο σκηνικό.

Αν ετοιμάζετε και εσείς  τη βάπτιση της μικρής σας μπέμπας, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε ακόμη περισσότερες ιδέες για το στολισμό της εκκλησίας και όχι μόνο. Καλέστε μας στο 210 5313623


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου